24-05-23 Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbal Poule F
24 mei 2023

Het Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 werd op woensdag 24 mei op sportpark “De Wachtelenberg“ bij SV Epe gespeeld.

In poule F werd er onder prima voetbalomstandigheden deelgenomen door ruim 275 spelers en speelsters onderverdeeld in 34 teams. Opvallend was dat er vele ouders, grootouders en supporters aanwezig waren om de spelers en speelsters aan te moedigen.

De poulewedstrijden begonnen om half 2 en werden geleid door de scheidrechters van de sportklas RSG Noord Oost-Veluwe.
Nadat om 16.00 uur alle poulewedstrijden gespeeld waren konden de nummers 1 in alle poules en de beste nummer 2 van alle poules het in de kwartfinales tegen elkaar opnemen.

De teams van Gildeschool 4 en Gerardus Majella 4 wisten hun kwartfinale redelijk makkelijk te winnen, de teams van de Hoge Weerschool 1 en de Violier 5 wonnen met 1 doelpunt verschil.

Beide halve finale eindigde in een 2-1 uitslag, Gerardus Majella 4 wist te winnen van de Violier 5 terwijl in de andere halve finale de Hoge Weerdschool 1 wist te winnen van de Gildeschool 4.

De wedstrijd om de derde plaats tussen de Violier 5 en de Gildeschool 4 werd redelijk duidelijk gewonnen door de Violier 5, zij namen de beker voor de 3e plaats mee naar Vaassen.

De finale tussen de Hoge Weerdschool 1 en Gerardus Majella 4 werd gewonnen door de Hoge Weerdschool, zij bleken uiteindelijk met 3-0 te sterk te zijn.

De grote wisselbokaal werd onder luid gejuich in ontvangst genomen door het team van de Hoge Weerdschool 1 en mag 1 jaar in de bekerkast van de school uit Epe blijven staan.

Als beste voetballer van het toernooi werd Joep Heersping van de Gildeschool gekozen, hij ontving de Gerard Berkhoff wisselbokaal uit handen van de winnaar van 2022 Mees van Schoonhoven.
Iets over half 6 werd een prachtige middag op sportpark “de Wachtelenberg” afgesloten.

Het laatste Autoschadebedrijf schoolvoetbaltoernooi van dit jaar wordt op 31 mei gehouden bij EZC’84, de groepen 1 en 2 gaan strijden om de wisselbokaal. Aanvang van het toernooi is 13.30 uur.

<< Home