11-05-22 Autoschadebedrijf De Wilde schoolvoetbal Poule F, Gerardus Majella zegeviert op sportpark De Wachtelenberg.

Het Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 werd op woensdag 11 mei op sportpark “De Wachtelenberg“ bij SV Epe gespeeld.

In poule F werd er onder zonnige omstandigheden deelgenomen door ruim 180 spelers en speelsters onderverdeeld in 25 teams. Er waren weer vele ouders, grootouders en supporters aanwezig om de spelers en speelsters aan te moedigen.

Om half 2 werd er door de scheidrechters van de sportklas RSG Noord Oost-Veluwe gefloten voor de start van de eerste poulewedstrijden. Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren konden de nummers 1 in de poules en de drie beste nummers 2 uit alle poules het in de kwartfinales tegen elkaar opnemen.De teams van Gerardus Majella 2 en ’t Mozaïek 2 wisten hun kwartfinale redelijk makkelijk te winnen, de teams van De Sprenge Emst en Gerardus Majella 1 deden dit pas na een
verlenging van 5 minuten.

In de halve finale had Gerardus Majella geen enkele moeite met De Sprenge Emst, terwijl de andere halve finale een heuse thriller werd. Ook na de verlenging was er nog geen winnaar bekend, uiteindelijk bleek ’t Mozaïek 2 beter in het nemen van de strafschoppen dan Gerardus Majella 2.

De wedstrijd om de derde plaats tussen De Sprenge Emst en de Gerardus Majella 2 werd duidelijk gewonnen door Gerardus Majella 2, zij namen de beker voor de 3e plaats mee
naar Vaassen.

De finale tussen de Gerardus Majella 1 en ’t Mozaïek 2 werd gewonnen door de
Gerardus Majella, zij bleken uiteindelijk met 4-1 te sterk te zijn.
De grote wisselbokaal werd onder luid gejuich in ontvangst genomen door het team van Gerardus Majella 1 en mag 1 jaar in de bekerkast van de school uit Vaassen blijven staan.

Als beste voetballer van het toernooi werd Mees van Schoonhoven van de Hoge Weerdschool gekozen, hij ontving de Gerard Berkhoff wisselbokaal uit handen van de winnaar van 2019 Bradley Pallts.
Iets over half 6 werd een prachtige middag op sportpark “de Wachtelenberg” afgesloten.

<< Home