03-04-19 De 15e editie van de Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbaltoernooien van start.

Op woensdagmiddag 3 april is de 15e editie van het autoschadebedrijf de Wilde weer van start gegaan. Het was een frisse middag qua weer voor de toeschouwers maar gelukkig bleef het droog.
Bij s.v. Wissel begon om 13.30 de A-poule. Hier speelden 8 selectie teams uit groep 7 en 8 verdeeld over twee poules van vier om de titel en een plek in de regiofinale. De nummers 1 en 2 van de poules plaatsen zich voor de halve finale.

De halve finale tussen Gildeschool 1 en Hogeweerdschool 2 werd na verlenging en penalty's gewonnen door de Gildeschool 1.

De andere halve finale werd ruim gewonnen door de St. Bernardus 1 van de Hogeweerdschool 1. In de troostfinale won de Hogeweerdschool 2 met 4-0 van de Hogeweerdschool 1.
In de finale won de Gildeschool 1 van de St. Bernardus 1 in de verlenging met 1-0. De Gildeschool 1 gaat naar de regiofinale.

De Gerard Berkhoff bokaal, de bokaal voor de beste, enthousiaste, sportiefste speler, ging naar Bengt Witterholt van de St. Bernardus.


Bij v.v. Oene speelde de B-poule. 24 teams bestaande uit jongens en meisjes uit groep 7 en 8 speelden in vier poules hun wedstrijden. De nummers 1 en 2 uit de poule plaatsten zich voor de kwartfinales.

Uiteindelijk wisten hieruit de teams K-Norelschool 1 , School met de Bijbel Oene 1 , de Gildeschool 1 en de Krugerstee 1 zich te plaatsen voor de halve finales.
In de eerste halve finale was de K-Norelschool 1 met 1-0 te sterk voor de School met de Bijbel 1 uit Oene. De andere halve finale tussen de Gildeschool 1 en de Krugerstee 1 werd met 0-1 gewonnen door de Krugerstee.
De strijd om plek 3 tussen de Gildeschool en School met de Bijbel Oene werd met 1-0 in het voordeel van de Gildeschool beslist. Dan de finale, het was een zeer gelijk opgaande strijd met kansen voor zowel de K-Norelschool als voor de Krugerstee. Uiteindelijk wist de K-Norelschool uit een goed genomen vrije trap met een fraaie kopbal de wedstrijd te beslissen.

Dezelfde school ging ook met de Gerard Berkhoff bokaal naar huis. Jesse Hatzmann werd voor zijn goede spel en doelpunten beloond met deze prijs.

Als organisatie kijken we weer terug op een geslaagde middag.
Het weer viel gelukkig mee en over het algemeen zagen we veel blije gezichten. Op woensdag 10 april is het volgende toernooi. Dan zijn de meiden van groep 7-8 aan de beurt bij v.v. Emst.

<< Home