11-04-18 Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Epe, Poule C, groepen 5 en 6 gemengd.

Op woensdag 11 april j.l. werd op Sportpark De Egelbeek van KCVO, het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbaltoernooi in Poule C voor de groepen 5 en 6 gemixed van de Gemeentelijke basisscholen gespeeld.
De weersomstandigheden waren uitstekend en dat kwam de sfeer zeker ten goede en in een geweldige ambiance speelden zo'n 350 jongens en meisjes, verdeeld over 33 teams, hun onderlinge wedstrijdjes.
Rondom de velden was het een drukte van belang met heel veel supporters voor alle teams. Vaders, moeders, opa's, oma's en natuurlijk broertjes en zusjes, iedereen was van de partij.


De vrijwilligers van KCVO hadden er voor gezorgd dat de velden waren uitgezet, de kleedkamers waren toebedeeld en het parkeren zowel op het terrein als in de omliggende straten zo goed en zo veilig mogelijk werd geregeld. In het clubhuis werd er door een aantal dames van KCVO voor gezorgd dat iedereen op tijd van een natje en een droogje kon worden voorzien.
De wedstrijdleiding zorgde er voor dat de vele wedstrijden conform de regels van het schoolvoetbalreglement van de KNVB werden gespeeld en tijdig konden beginnen en op het juiste moment werden beëindigd. Tevens werd er voor gezorgd dat de resultaten en standen punctueel werden vastgelegd. De 12 scheidsrechters van KCVO en de spelertjes zorgden op hun beurt voor een sfeervol en uitermate sportief verloop van het toernooi. De aanwezige dames van de EHBO hebben deze middag gelukkig geen blessuregevallen gehad.
Nadat de poulewedstrijden waren afgewerkt bleven er nog 8 teams over voor de kwartfinales.
De finales werden een prooi voor de Krugerstee uit Vaassen en de Hogeweerdschool uit Epe. De Gildeschool 2 en de W.G. van de Hulstschool uit Epe hadden de halve finales verloren en moesten dus strijden om de 3e en 4e plaats. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door de Gildeschool 2, die daarmee derhalve een eervolle derde plaats veroverde.


De finale ging tussen twee teams die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. De Krugerstee kwam met 1-0 voor en kreeg zelfs nog een paar kleine kansjes op de 2-0, maar het team van de Hogeweerdschool liet zich niet kennen en knokte zich terug in de wedstrijd door de 1-1 binnen te schieten. Niet lang daarna maakte dit team er zelfs 2-1 van en daarmee pakten ze de 1e plaats. Dit betekent dat zij doorgaan naar de regiofinales in de maand mei en dat het team en de begeleiding ook nog kaartjes kreeg om eind april een wedstrijd van Go Ahead Eagles te gaan bijwonen.
Tot beste speler van deze middag werd nu eens een keeper verkozen en dat bleek te zijn Levi Eikelboom van de W.G. van de Hulstschool, hij mocht de Gerard Berkhof bokaal in ontvangst nemen.
De prijsuitreiking werd verzorgd door Jesse Hatzmann, die vorig jaar tot beste speler van het
C- toernooi was uitgeroepen en deze middag als VIP te gast was bij KCVO. Ook dit jaar wordt het schoolvoetbaltoernooi weer mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Hoofdsponsor Autoschadebedrijf De Wilde uit Vaassen en sponsor Rabobank Noord Veluwe

.

<< Home