06-04-18 Autoschade De Wilde: betrokken hoofdsponsor schoolvoetbaltoernooi

Vanaf deze week volgen er weer zeven gezellige en sportieve woensdagmiddagen op de voetbalvelden van de gemeente Epe.
Groepen 1 t/m 8 van de basisscholen kunnen weer genieten van het prachtige schoolvoetbaltoernooi waarvoor zo veel vrijwilligers zich sterk maken.

Al sinds de eerste editie ondersteunt Gerard de Wilde de organisatie. Destijds startte hij samen met zijn vriend en initiatiefnemer Gerard Berkhoff, die helaas inmiddels is overleden.
De Wilde is het evenement blijven ondersteunen, vanuit zijn persoonlijke betrokkenheid en vanuit zijn bedrijf, dat bijzonder loyale hoofdsponsor is. Niet voor niets draagt het schoolvoetbaltoernooi nu al veertien jaar de naam 'Autoschade De Wilde'.

Gerard de Wilde vertelt: 'In de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi zie ik een mooie parallel met mijn bedrijf. Iedereen die eraan meewerkt, gaat ervoor. Alleen dan kun je kwaliteit neerzetten. Al jaren zijn hier zo veel mensen bij betrokken.
Samen zorgen zij voor kwaliteit en daarmee is het toernooi zo groots geworden. Fantastisch, toch? Het verbindt de mensen uit de hele omgeving en inmiddels kan een hele grote groep jeugd uit de gemeente terugkijken op prachtige, sportieve dagen. Dat maak ik ook op uit de vele leuke reacties die ik door de jaren heen heb gekregen.'

De parallel die Gerard de Wilde ziet tussen het schoolvoetbaltoernooi en zijn autoschadebedrijf licht hij graag verder toe: 'Binnen ons bedrijf werkt het hetzelfde. Met betrokkenheid, oog voor de klant en de blik vooruit, lukt het kwaliteit te leveren en te groeien. In onze vestiging in Twello is die ontwikkeling nu ook heel duidelijk zichtbaar. Daar werken we aan een nieuw onderkomen; volledig geoutilleerd en voorzien van allerlei innovaties. In september dit jaar zijn we daar operationeel. Liefst zelfs nog in augustus. Zo bouwen we verder aan de toekomst en zijn we mensen van dienst in een grote regio.'

Als De Wilde naar de toekomst van het schoolvoetbaltoernooi kijkt, heeft hij nog wel een wens. 'Wat zou het toch mooi zijn als er een samenwerking tot stand kwam met de verenigingen in de gemeente Voorst. Dan zouden we de winnaars van de twee schoolvoetbaltoernooien in een finale tegen elkaar kunnen laten spelen. Zo ver is het nog niet, maar ik houd mij als sponsor zeker aanbevolen.
Dat staat trouwens los van de sponsoring voor dit mooie initiatief van de vrijwilligers van de Epese voetbalverenigingen. Ons contract loopt tot seizoen 2019/2020, maar ik kan nu al toezeggen dat Autoschade De Wilde zal bijtekenen tot ten minste 2025!'
Gerard de Wilde wenst alle deelnemende scholen, hun teams en kinderen weer heel veel plezier bij de komende toernooimiddagen.

<< Home