19-04-17 C-poule Autoschade de Wilde schoolvoetbal beleefd een mooi toernooi !!

Maarliefst 35 teams traden aan op woensdagmiddag 19 april op de velden van vv Oene. Onder een stralende voorjaarszon werd om 13.00 uur afgetrapt voor de eerste poule wedstrijden.

De jongens een meiden van de groepen 5 en 6 maakten er een mooi middag van. In sommige poule wedstrijden werden de verschillen tussen de teams al snel gemaakt, maar er waren ook zeer veel teams die erg aan elkaar gewaagd waren.

Zo bleef het tot de laatste poulewedstrijden spannend wie er door ging naar de kruisfinales. Uiteindelijk bleven er na de kruisfinales vier teams over die in de halve finale gingen strijden om een plek in de finale.

De eerste halve finale ging tussen Gildeschool 1 en K-Norelschool 1 . Het team van de Gildeschool bleek met 3-1 te sterk en ging dus door naar de finale.
De andere halve finale ging tussen de Hogeweerdschool 1 en St.Bernardusschool 1. In de reguliere speeltijd bleef het 1-1 maar in de verlenging wist de Hogeweerdschool in de allerlaatste minuut de winnende te maken.

De strijd om de 3e en 4e plek tussen de K-Norelschool 1 en St.Bernardusschool werd met een 0-3 overwinning in het voordeel van de Bernardusschool beslist.
Voor de K-Norelsschool was er echter toch nog een prijs.
Hun speler Jesse Hatzmann werd door de toernooicommissie verkozen tot beste speler van het toernooi.

De finale was een spannende strijd tussen het team van de Gildeschool en de Hogeweerdschool. De Gildeschool kwam op een 1-0 voorsprong maar de Hogeweerd knokte zich goed terug en maakte gelijk.
Het bleef lang spannend maar vlak voor het einde maakte de Gildeschool toch de winnende en ging er dus met de wisselbeker vandoor. Het team mag op 10 mei ook nog eens deelnemen aan de regiofinales die gespeeld worden op het terrein van KCVO in Vaassen.

<< Home