01-06-16 Schoolvoetbaltoernooi poule G bij sv Wissel.

Op woensdag 1 juni is Poule G van het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal bij SV Wissel gespeeld.

Poule G betreft de meisjes en de jongens van groep 1 en 2. In totaal waren 165 kleuters actief, verdeeld over 24 teams.

De dagen voorafgaand aan het toernooi tot en met de woensdagmorgen gaf de KNMI code geel aan. Gelukkig zijn de buien langs de Veluwe getrokken en was het prachtig warm weer.

Rond één uur kwamen de eerste kinderen met begeleiders en supporters. De parkeerwachters stonden gereed om het parkeren in goede banen te leiden. Al snel was het een gezellige drukte rondom de kantine en de velden. Om half twee begonnen de wedstrijden.
Het toernooi verliep vlekkeloos en prima op schema. En gelukkig hebben de aanwezige EHBO'ers alleen enkele pleisters moet plakken.

Volgens planning was half zes de prijsuitreiking. De prijsuitreiking werd mede gedaan door Matthijs Brinkman (Anne de Vriesschool) die vorig jaar de Gerard Berkhoff bokaal in deze poule had gewonnen.

De Gerard Berkhoff bokaal, de prijs voor de meest enthousiaste, sportiefste, beste speler ging dit jaar naar Ramiz Ramez van de WG van de Hulst.

De finale en de troostfinale waren spannend. De teams waren aan elkaar gewaagd wat resulteerde in tweemaal een 1-0 uitslag.

De einduitslag is;
1e. WG van de Hulst 4,
2e. Gildeschool 2,
3e. Violier 2.

<< Home