02-06-15 RABObank blijft sponsor Eper schoolvoetbal.

De Rabobank Noord Veluwe heeft zich opnieuw officieel voor 2 jaar verbonden aan de schoolvoetbaltoernooien in de Gemeente Epe.

De Bank, die zich bijzonder profileert binnen het lokale sport en welzijngebeuren, was de afgelopen
9 jaren al co-sponsor van het toernooi maar laat met deze verlenging van de overeenkomst blijken dat zij een groot vertrouwen en waardering heeft in het evenement en in het bijzonder in de organisatie.

De organisatie heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een ijzersterke formule te hebben neergezet waarvan de jeugd in de hele gemeente profiteert. Al jaren doen er meer dan 1450 kinderen mee in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Niet alleen de sport wordt hiermede een bijzondere dienst bewezen maar ook ontwikkelt zich een sterke gemeenschapszin binnen de gemeente. Vele vrijwilligers van alle 8 voetbalclubs in de gemeente spannen zich enorm in om er een leuke dag van te maken voor de lokale jeugd en dat lukt ze elke keer weer uitstekend.


Het nieuwe contract werd namens de Rabobank ondertekent door Directeur bedrijven, de heer H. Meijer, namens de organisatie waren de heren Laurens Betting en Hiddo de Vries aanwezig, de laatste zette namens de organisatie een handtekening onder het contract.

Mede dankzij Hoofdsponsor Autoschade de Wilde en co-sponsor de Rabobank is de continuïteit van het schoolvoetbal weer voor een aantal jaren gewaarborgd.

<< Home