22-04-15 Schoolvoetbaltoernooi poule E bij Wissel.

Op woensdag 22 april is Poule E van het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal bij SV Wissel gespeeld. Poule E zijn de meisjes van groep 5 en 6. In Wissel waren ongeveer 120 meisjes actief, verdeeld over 14 teams.

Gelukkig was het prachtig weer. Rond één uur kwamen de eerste speelsters met begeleiders en supporters. De parkeerwachters stonden gereed om het parkeren in goede banen te leiden.
Al snel was het een gezellige drukte rondom de kantine en de velden.

Om half twee begonnen de wedstrijden. Het toernooi verliep vlekkeloos en prima op schema. En gelukkig hebben de aanwezige EHBO'ers geen handelingen hoeven te verrichten.

Volgens planning was iets over vijf uur de prijsuitreiking. De prijsuitreiking werd mede gedaan door Lynn van Voorst die vorig jaar de Gerard Berkhoff bokaal in deze poule had gewonnen.

De Gerard Berkhoff bokaal, de prijs voor de meest enthousiaste, sportiefste, beste speelster ging dit jaar naar Nina Aa van de St. Bernardusschool.

De finale wedstrijden zijn spannend verlopen wat te zien is in de einduitslag. Het verschil tussen de nummer 2 en 3 werd beslist op doelsaldo met een verschil van één doelpunt. Spannender kon het niet worden. De einduitslag is 1. Gildeschool 2, 2. St. Bernardusschool 1 en 3. De Hoge Weerd School 1.

<< Home