25-06-14 Schoolvoetbaltoernooi poule G bij sv. Wissel.

Op woensdag 25 juni is het laatste toernooi van het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal jaargang 2014 gespeeld.
De laatste middag betrof Poule G; dit zijn de kleuters uit groep 1 en 2. Deze wedstrijden stonden gepland voor woensdag 28 mei.
Helaas was het die dag zodanig slecht weer met langdurige regen dat de kleuters onmogelijk een leuke middag konden beleven.
De organisatie heeft dan ook besloten deze middag niet te voetballen en het toernooi af te gelasten Dit was een unicum, in de geschiedenis van het 10 jarig Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbal was nog nimmer een toernooi afgelast.

Gelukkig was het op 25 juni wel prachtig weer. Rond één uur kwamen de eerste spelertjes met begeleiders en supporters. De parkeerwachters stonden gereed om het parkeren in goede banen te leiden. Al snel was het een gezellige drukte rond de speelveldjes. Om half twee begonnen de wedstrijden. Het toernooi verliep vlekkeloos en prima op schema. En gelukkig hebben de aanwezige EHBO'ers geen handelingen hoeven te verrichten.

Volgens planning was om half vijf de prijsuitreiking. De prijsuitreiking werd mede gedaan door Thijs Stegeman die vorig jaar de Gerard Berkhoff bokaal van deze poule had gewonnen.

De Gerard Berkhoff bokaal, de prijs voor de meest enthousiaste, sportiefste, beste speler ging dit jaar naar Kyan Kuiper spelend in de Krugerstee 3.
De finale wedstrijden zijn spannend verlopen wat te zien was in de einduitslag. Het verschil tussen de nummer 1 en 2 werd beslist op doelsaldo met een verschil van één doelpunt. Spannender kon het niet worden.
De einduitslag was 1. De Violier 1, 2. De Krugerstee 1 en 3. De Sprenge 1.

 

<< Home