20-02-14 Hoofdsponsor schoolvoetbal verlengt contract!

Autoschadebedrijf de Wilde, hoofdsponsor van het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Epe, is bereid het sponsorcontract te verlengen tot en met 2020!

Dit betekent dat het toernooi tot en met 2020 gewaarborgd is, de schoolvoetbalorganisatie is hier bijzonder content mee.
Dhr. Gerard de Wilde, eigenaar van autoschadebedrijf de Wilde, heeft zelfs aangegeven zijn bijdrage aanzienlijk te verhogen aangezien de gemeente Epe te kennen heeft gegeven het toernooi niet meer financieel te willen steunen.

Toen de voetbalverenigingen binnen de gemeente Epe in 2005 het initiatief namen om het schoolvoetbaltoernooi nieuw leven in te blazen, bood Gerard de Wilde aan om de clubs financieel te ondersteunen.
Hij nam contact op met Gerard Berkhoff van voetbal vereniging Emst, zijn vriend en mede organisator, en het “ Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbaltoernooi” was geboren.
Helaas is Gerard Berkhoff inmiddels overleden.

In de afgelopen 9 jaar is het evenement uitgegroeid tot het grootste sportevenement binnen de gemeente Epe. Dat is ook de reden dat Gerard de Wilde bereid is om zich tot en met 2020 te verbinden met het schoolvoetbaltoernooi.
Zakelijk gezien levert hem dat goodwill en publiciteit op maar wat hem nog meer aanspreekt is dat de jeugd op een positieve manier betrokken wordt bij het verenigingsleven.
Ook geeft Gerard te kennen dat hij, los van de financiële bedrage, bereid is om op wat voor een gebied dan ook te helpen en ondersteunen bij het schoolvoetbaltoernooi.
Een voorbeeld hiervan is dat de organiserende clubs tijdens de toernooidagen gebruik mogen maken van zijn bedrijfsauto's voor het vervoer van materialen en als ‘stand by' auto's .

Medio maart 2014 zal het nieuwe contract ondertekend worden.

Een betere start van 2014 kan de schoolvoetbalcommissie zich niet wensen!

<< Home