18-04-12 Schoolvoetbaltalent ontluikt bij EZC'84

Ondanks af en toe een regenbui en dan weer een schraal zonnetje was het een geslaagde middag bij EZC'84 waar afgelopen woensdagmiddag 18 april het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi werd voortgezet.

De meisjes uit de groepen 5 en 6 van de basisscholen in Epe waren dit keer aan de beurt. Op het JB sportpark aan de Kweekweg in Epe streden 13 meisjesteams in hun eigen leeftijdscategorie om de zo fel begeerde nummer 1 plek van het schoolvoetbal in de gemeente Epe.

“We begonnen nog droog maar al snel werd het een natte bedoening”, aldus Stefan Ruijter medeorganisator van het evenement in Epe. “Desondanks werd er door de meisjes toch bijzonder fanatiek gevoetbald en om iedere meter gras gestreden. Het niveau was hoger dan verwacht, met een aantal leuke voetbaltalentjes“.

Onder luid gejuich en gezonde spanning aan de zijlijn, werden de wedstrijden een waar evenement.

De winnaars van de 3 poules plaatsten zich voor de kruisfinales.
Na een aantal spannende wedstrijden werd de School met de Bijbel uit Oene eerste, de tweede plek was voor de Hoge Weerd School en de derde plaats voor de Violier uit Vaassen.

Ook was het bijzonder spannend in de top 2 van de beste speelsters van het toernooi. Uiteindelijk hebben de scheidsrechters hierin het besluit moeten nemen.
Mischa Nijhof werd uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi, ondanks de talentvolle Brit Langendonk welke gelijk was geëindigd in aantal punten.
De aanmoedigingsprijs, een ijstaart, ging naar de enthousiaste supporters van de St. Bernardusschool voor het door hen gemaakte spandoek.

Voor de meiden was het een bijzonder geslaagde middag, waarop de organisatie van EZC'84 zich natuurlijk direct bij kon aansluiten.

<< Home