03-06-11 Afsluiting Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi 2011!

Afgelopen woensdagmiddag 24 mei werd de laatste van de 7 schoolvoetbaltoernooien in de gemeente Epe afgesloten bij c.s.v. VIOS in Vaassen met de leerlingen uit de groepen 1 en 2.

Maar liefst 175 kinderen, verdeel over 23 teams, streden in 4 poule's om de prijzen. Onder prima weersomstandigheden werd om precies 13.00 het begin signaal gegeven voor de eerste wedstrijden.

Na de poulewedstrijden streden de volgende scholen in de halve finales om een plekje in de finale. De Hoge Weerdschool en de Gildeschool 2 uit Epe, de Spenge uit Emst en de Krugerstee 3 uit Vaassen gingen de prijzen verdelen. In de halve finales was de Hoge Weerdschool te sterk voor de Sprenge uit Emst en de Krugerstee 3 won van de Gildeschool.
De wedstrijd om de 3 e plaats was een uitputtingsslag, uiteindelijk won de Sprenge uit Emst terwijl de finale eigenlijk vrij eenvoudig werd gewonnen door de Hoge Weerdschool. De laatste ging met de eerste prijs naar Epe en was de tweede prijs voor de Krugerstee 2 uit Vaassen.

Als beste speler/speelster van het toernooi werd door de scheidsrechters Tara Kommer van de K. Norelschool uit Epe gekozen. Zij ontving de Gerard Berhoff bokaal uit handen van Sem Rozendal, de winnaar van vorig jaar. De aanmoedigingsprijs ging naar de Anne de Vriesschool 1, zij hadden het mooiste spandoek gemaakt. De prijs, een ijstaart, werd meegenomen naar Epe omdat een aantal kinderen 's avonds nog een vierdaagsewandeling moesten maken.Niemand ging echter met lege handen naar huis, mede dankzij de sponsoren, Autoschadebedrijf Gerard de Wilde, Rabobank Noord Oost Veluwe, Sport2000 Hagen en de gemeente Epe kregen alle voetballertjes een vaantje en een pen en was er voor de vrijwilligers een bureauklokje.

De organisatie van het toernooi kan terug kijken op een geslaagde serie toernooien en rekent voor 2012 weer op een zeker zo grote deelname van de basisschoolkinderen als dit jaar.

 

<< Home