22-05-11 Rabobank ondersteunt Eper Schoolvoetbaltoernooi

De Rabobank Noord-Oost Veluwe heeft zich opnieuw naast hoofdsponsor Autoschade de Wilde officieel voor 4 jaar verbonden aan het schoolvoetbaltoernooi in de Gemeente Epe.

De Bank, die zich bijzonder profileert binnen het lokale sport en welzijngebeuren, was de afgelopen 6 jaren al co-sponsor van het toernooi maar laat met deze verlenging van de overeenkomst blijken dat zij een groot vertrouwen en waardering heeft in het evenement en in het bijzonder in de organisatie.

" Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking " , aldus Sander Albertus, accountmanager zakelijke relaties van de Rabobank Noord-Oost Veluwe. " De organisatie heeft de afgelopen 6 jaar bewezen een ijzersterke formule te hebben neergezet waarvan de jeugd in de hele gemeente profiteert. Meer dan 1600 kinderen doen dit jaar mee in de leeftijd van 4 tot 12 jaar met het schoolvoetballen. Niet alleen de sport wordt hiermede een bijzondere dienst bewezen maar ook ontwikkelt zich een sterke gemeenschapszin binnen de gemeente. Vele vrijwilligers van alle 8 voetbalclubs in de gemeente spannen zich enorm in om er een leuke dag van te maken voor de lokale jeugd en dat lukt ze elke keer weer uitstekend zoals ik zelf vanmiddag heb kunnen aanschouwen "; al dus de enthousiaste bankmedewerker.

“De organisatie is erg blij met de verlenging van het sponsorcontract met deze gerenommeerde sponsor. Wij kunnen de financiële bijdrage bijzonder goed gebruiken want ieder jaar worden er meer kosten gemaakt wat logisch is want hoe groter het toernooi wordt hoe hoger de kosten " , aldus Hiddo de Vries namens de organisatie. " Een sponsor als de Rabobank moeten wij koesteren, het geeft ons een goede basis voor de continuïteit van het toernooi op de lange termijn. "

<< Home