02-04-10 Autoschade de Wilde Schoolvoetbaltoernooi van start

Woensdag 7 april a.s. wordt de aftrap verricht voor al weer het 6e Autoschade de Wilde schoolvoetbal-kampioenschap van de Gemeente Epe.

Op de velden van S.V. Vaassen start de koningsklasse van het schoolvoetbal, de jongens uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Epe.
Rond 13.00 uur beginnen de eerste wedstrijden van dit seizoen.
Na vele oefenwedstrijden die inmiddels door de scholen onderling zijn gespeeld gaat het nu om de titel. Geen vriendschappelijke partijtjes meer en geen wisselingen meer in het elftal. Door de trainers van de scholen is gewikt en gewogen en de beste elftallen zijn inmiddels samengesteld.

13 teams van evenzoveel scholen spelen om de titel gemeentelijk schoolvoetbalkampioen 2010 en de winnaar mag naar de regionale schoolvoetbalkampioenschappen die op 12 mei a.s. gespeeld worden bij WHC in Wezep.
Vraag is of de Nieuwe Wisselse school uit Epe in staat om de titel die zij het afgelopen jaar behaalden te prolongeren of wordt het dit keer toch een andere school.
Als we ons oor te luister leggen bij leerlingen van de diverse scholen dan hebben zij allemaal dit jaar de beste papieren om de wisselbeker in de wacht te slepen.
Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie voor de winnaar toegangskaarten beschikbaar voor een wedstrijd uit de Jupiler Leaque n.l. die tussen titelkandidaat Go-Ahead Eagles en RBC Roosendaal op 16 april a.s. in de Adelaarshorst in Deventer.

Gelijktijdig met dit toernooi spelen 15 schaduwelftallen uit de dezelfde groepen deze woensdagmiddag bij c.s.v. VIOS. Aanvang hier is eveneens 13.00 uur.

Volgende week woensdag verplaatst het toernooi zich naar de velden van S.V. Wissel. Dan worden de wedstrijden gespeeld in poule D. Dit zijn de meisjes uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen die om 13.30 uur de aftrap gaan verrichten. Hiervan gaat de winnaar eveneens op 12 mei naar het regiokampioenschap in Wezep.

Mede leerlingen die niet meespelen maar zich wel op een bijzondere manier laten horen en zien dingen mee naar een prijs voor de beste supporters. Met zelfgemaakte spandoeken, gesminkt in de kleuren van de school of als de mooie schoolmascottes moedigen zij hun favoriete school aan. Een deskundige jury kiest vervolgens de beste supporters van de school die dan wellicht een mooie prijs mee naar huis nemen, kortom voor iedereen weer de moeite waard om a.s. woensdag een kijkje te komen nemen op het sportcomplex de Kouwenaar in Vaassen.

Meer informatie, Jan Berends, 06 51226533 jberends06@hetnet.nl

<< Home