05-01-09 Schoolvoetballers verwelkomen nieuwe sponsorWim Hagen van Sport 2000 Hagen en Jan Berends namens de organisatie van het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi.

De organisatie van het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi mag zich verheugen in een warme belangstelling. Sportspeciaalzaak Sport 2000 met vestigingen in Heerde en Vaassen heeft zich voor 3 jaar aan het gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi verbonden omdat het volgens eigenaar Wim Hagen goed past in zijn filosofie van ondernemen en samenwerken.

Hij is onder de indruk van de organisatie die alle voetbalverenigingen binnen de gemeente op een bijzondere manier laat samenwerken om het schoolvoetbal ieder jaar weer tot een onvergetelijk evenement te maken voor de lokale schooljeugd. Voor de organisatie is naast Autoschade de Wilde als hoofdsponsor en de Rabobank Noordoost Veluwe, Sport 2000 de derde belangrijke sponsor die het mogelijk maakt om dit jaar maar liefst op 8 woensdagmiddagen een mooi toernooi te organiseren.

Uiteraard wil de organisatie de gemeente Epe natuurlijk niets te kort doen omdat ook zij een belangrijke duit in het zakje doen.

<< Home