15-05-2019 Autoschade de Wilde schoolvoetbal toernooi poule F, de Gildeschoon heerst op dit toernooi.

Het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 werd op woensdag 15 mei bij sv Epe op sportpark “De Wachtelenberg“ gespeeld.
In poule F werd er onder zonnige omstandigheden deelgenomen door ruim 225 spelers en speelsters onderverdeeld in 28 teams.
Er waren ook weer vele ouders, grootouders en supporters aanwezig om de spelers en speelsters aan te moedigen.
Om half 2 werd er door de scheidrechters van de sportklas RSG Noord Oost-Veluwe gefloten voor de start van de eerste poulewedstrijden.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren konden de nummers 1 in de poules en de twee beste nummers 2 uit alle poules het in de kwartfinales tegen elkaar opnemen.
Na het spelen van die kwartfinales bleken er 2 teams van de Gildeschool in de halve finale te staan samen met de Krugerstee 1 en ’t Mozaïek 1.


De twee halve finales werden allebei gewonnen door de Gildeschool, Gildeschool 1 won met 3-0 van ’t Mozaïek 1, terwijl Gildeschool 4 met
4-2 wist te winnen van de Krugerstee 1.
De wedstrijd om de derde plaats tussen ’t Mozaïek 1 en de Krugerstee 1 werd pas beslist na 24 strafschoppen. Uiteindelijk bleek de Krugerstee de sterkste.
In de finale was het team de Gildeschool 1 duidelijk de sterkste, door een
7-1 overwinning op de schoolgenoten van de Gildeschool 4.

De grote wisselbokaal werd onder luid gejuich in ontvangst genomen door het team en mag 1 jaar in de bekerkast van de school uit Epe blijven staan.

Als beste voetballer van het toernooi werd Bradley Pallts van de Krugerstee gekozen, hij ontving de Gerard Berkhoff wisselbokaal.
Iets over half 6 werd een prachtige middag op sportpark “de Wachtelenberg” afgesloten.

<< Home