25-05-16 Schoolvoetbaltoernooi groepen 3 en 4, poule F.

Het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 werd op woensdag 25 mei bij sv Epe op sportpark “De Wachtelenberg “ gespeeld.
In poule F werd er onder goede voetbalomstandigheden deelgenomen door ruim 280 spelers en speelsters onderverdeeld in 30 teams.
Evenals voorgaande jaren waren er weer vele ouders, grootouders en supporters aanwezig.

Het toernooi bestond uit 6 poules van 5 teams. Om half 2 werd er door de scheidrechters van de sportklassen RSG Noord Oost-Veluwe gefloten voor de start van de eerste poulewedstrijden. Nadat de 60 poulewedstrijden gespeeld waren konden de nummers 1 in de poules en de twee beste nummers 2 uit alle poules het in de kwartfinales tegen elkaar opnemen, waarbij er 2 opmerkelijke wedstrijden tussen teams van dezelfde school waren.

Na het spelen van de kwartfinales kwamen de volgende halve finales tot stand : Hoge Weerdschool 1 tegen Krugerstee 1 en K. Norelschool 2 tegen de A. de Vriesschool 2.

De halve finale tussen de Hoge Weerdschool 1 en de Krugerstee 1 werd nipt met 3-2 in het voordeel van de Krugerstee beslist. De andere halve finale werd een nipte overwinning (2-1) voor de A. de Vriesschool 2.

De finale tussen de Krugerstee en de A. de Vriesschool werd uiteindelijk vrij makkelijk gewonnen met 3-1 door De Krugerstee.

De grote wisselbokaal gaat dus voor 1 jaar in de bekerkast van de school uit Vaassen.
De wedstrijd om plek 3 werd uiteindelijk een prooi voor Hoge Weerdschool 1 die duidelijk met 6-2 te sterk was voor K. Norelschool.

Als beste voetballer van het toernooi werd Thomas Eiland van de Nieuwe Wisselseschool gekozen. Hij ontving uit handen van de winnaar van vorig jaar, Cas Visscher, de Gerard Berkhoff wisselbokaal.

Als sportiefste team van het toernooi werd de Krugerstee 2 gekozen . Alle spelers ontvingen een heerlijk ijsje. Zo ging de Krugerstee dus met 2 prijzen richting Vaassen.

Rond 17.45 uur werd een prachtige sportmiddag op de Wachtelenberg afgesloten
Op 1 juni wordt er bij sv Wissel gespeeld door groepen 1 en 2. U bent natuurlijk van harte welkom op het sportpark aan de Ericaweg.

<< Home