15-04-15 Schoolvoetbaltoernooi poule C, groepen 5 en 6 gemengd.

Op een zonovergoten Sportpark De Egelbeek van vv KCVO, werd op woensdag 15 april j.l. het Autoschadebedrijf De Wilde Schoolvoetbaltoernooi in Poule D voor de groepen 5 en 6 van de gemeentelijke basisscholen gespeeld.

Onder bijna subtropische omstandigheden speelden 36 gemengde teams hun onderlinge wedstrijdjes, Dit natuurlijk onder luide aanmoedigingen van een paar honderd “supporters”, zoals opa's en oma's, vaders en moeders en broertjes en zusjes. Zij waren op deze mooie lentedag in grote getale op het voetbaltoernooi afgekomen.

De 50 vrijwilligers van KCVO hadden er voor gezorgd, dat de velden waren ingedeeld, de kleedkamers waren toebedeeld en het parkeren in goede banen werd geleid. De bemanning van het wedstrijdsecretariaat zorgde ervoor dat de verschillende wedstrijden op tijd begonnen en dat er tijdig werd afgefloten, zodat het toernooi niet uitliep. Ook zorgden zij voor een punctuele vastlegging van de resultaten en standen. De scheidsrechters en de spelertjes zorgden op hun beurt voor een geweldig sportief verloop van het toernooi.

Na afloop van de poulewedstrijden bleven er 8 teams over voor het spelen van de kwartfinales. Deze kwartfinales werden een prooi voor de Nieuwe Wisselse school, de Zuukerschool, de Hoge Weerdschool en de Gildeschool. Deze kwartfinales werden uiteindelijk gewonnen door de Gildeschool en de Hoge Weerdschool. Om de 3 e en 4 e plaats moest worden gespeeld door de Nieuwe Wisselse school en de Zuukerschool, welke laatste de 3 e plaats veroverde. De finale tussen de Hoge Weerdschool en de Gildeschool werd met minimaal verschil (2-1) gewonnen door de Hoge Weerdschool, nadat ze lange tijd met 1-0 hadden achter gestaan.

1 e plaats Hoge Weerdschool, 2 e plaats Gildeschool en als 3 e eindigde de Zuukerschool.

Tot sportiefste team van het toernooi werd uitgeroepen het gemengde team van OBS De Bongerd uit Oene.

Beste speler van het toernooi werd uiteindelijk Tim Blok van de Gildeschool. Hij kreeg de Gerard Berkhofbokaal uitgereikt.

Een ander werd financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van Autoschadebedrijf De Wilde uit Vaassen en Rabobank Noord Veluwe.

<< Home