14-05-14 Schoolvoetbaltoernooi poule E.

Op woensdagmiddag 14 mei werd op het JB-sportpark van EZC'84 aan de Kweekweg het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi georganiseerd.

Het toernooi vandaag was voor de meisjes uit groep 5 en 6.

Net voor aanvang van de wedstrijden regende het nog, maar vanaf de start tot aan de finales scheen de zon en kon iedereen genieten van het enthousiaste spel van deze meisjes.

11 Teams streden om de zo felbegeerde eerste plaats.

Al snel werd duidelijk dat een aantal talenten hierin een groot verschil maakten.

Lynn van Voorst ('t Mozaïek ), één van die talenten, is uitgeroepen tot meest waardevolle speelster van het toernooi. Eén van de speelster welke het nog ver gaat schoppen!

In uiteindelijk een spannende wedstrijd om de eerste en tweede plaats is school 't Mozaïek kampioen geworden.
Tweede werd de Anne de Vriesschool 2 en op de derde plek is Anne de Vriesschool 1 geëindigd. Dit laatste team kreeg daarnaast nog een belangrijke prijs: Door spelplezier en door de aanmoedigingen van de andere speelsters, ouders en de begeleiding is dit team uitgeroepen tot het sportiefste team van het toernooi.

De prijsuitreiking werd gedaan door Sabrina Machielsen (beste speelster in 2013) , tegelijk met het uitreiken van deze prijzen werden de 17 vrijwilligers welke dit toernooi mogelijk hebben gemaakt met een groot applaus bedankt.Eindstand:
1 t Mozaiek
2 Anne de Vriesschool 2
3 Anne de Vriesschool 1 à tevens winnaar sportiviteitsprijs!

Meest waardevolle speelster: Lynn van Voorst van school t Mozaïek.

<< Home