21-04-11 Zuukerschool sterkste op de velden van EZC

Op 20 april is het voetbaltoernooi voor de meisjes van groep 7-8 gehouden bij EZC'84. Ruim 230 speelsters van de scholen uit de gemeente Epe streden voor de overwinning.

De Zuukerschool uit Epe bleek aan het eind de sterkste en zij ontvingen behalve de wisselbeker ook kaartjes voor de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen AGOVV op 6 mei.

Tevens zullen zij op 11 mei bij VSCO aantreden voor de regio kampioenschappen. Het toernooi werd georganiseerd door EZC'84 met 27 vrijwilligers op een zonovergoten sportpark.

De poulewedstrijden waren zeer spannend en in 2 poules moest het doelsaldo de beslissing brengen. De poulewinnaars werden uiteindelijk: Gildeschool, Rotonde, Zuukerschool en Violier.

In de halve finale was de Zuukerschool was met 4-0 te sterk voor de Violier en de Rotonde won na strafschoppen van de Gildeschool. In de finale won de Zuukerschool met 5-0 van de Rotonde en won de Violier met 3-0 van de Gildeschool.

Als beste speelster werd Aniek Smit van de School met de Bijbel uit Oene gekozen en zij mocht de Gerard Berkhoff Bokaal in ontvangst nemen.

De Gildeschool had het mooiste spandoek en op alle kinderen uit groep 7 en 8 zullen op de donderdag erna een lekker ijsje krijgen.

<< Home