06-06-10 Autoschade de Wilde Schoolvoetbaltoernooi succesvol afgesloten.

Na een reeks van zes weken schoolvoetbal, hebben de kleuters uit de groepen 1 en 2 het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi succesvol afgerond.
Met een bezetting van 27 teams werd er op het prachtige kunstgrasveld van EZC'84 in Epe een spannend toernooi gehouden onder redelijke weersomstandigheden.
Er werd in de poulewedstrijden met veel enthousiasme gevoetbald, mede door de aanmoedigingen van belangstellende ouders en verdere familie.

In de kruisfinales en de halve finale moest er regelmatig worden verlengd om een beslissing te forceren. Maar zelfs een spannende verlenging bracht een aantal keren nog geen winnaar en moesten strafschoppen de doorslag geven.

Uiteindelijk kwamen de spelers van de Violier en de Krugerstee, beide uit Vaassen, in de finale.
Een goed samenspel van de voetballertjes van de Violier gaf de doorslag en mochten zij de grote beker in ontvangst nemen uit handen van voorzitter André van Huffelen.
De Krugerstee werd eervol tweede. Wel kwam de beste speler van het toernooi uit het team van de Krugerstee: Sem Rozendal. Hij mocht de trofee uit handen van zijn voorganger Tijmen Schakelaar van de K. Norelschool in ontvangst nemen.

De strijd om de derde plaats ging tussen de K.Norelschool en de Gildeschool waarbij de laatste met de spreekwoordelijke eer ging strijken.
Het mooiste spandoek werd door de jury gevonden bij de supporters van de Sprenge Geerstraat uit Vaassen waarop hen als beloning een traktatie op ijs stond te wachten.

Aan het eind van 7 schoolvoetbalmiddagen kunnen we concluderen dat er ook dit jaar weer vele kinderen kennis gemaakt hebben met de voetbalsport en wellicht een keuze gaan maken om daar in clubverband mee verder te gaan.
Het is niet de doelstelling van de organiserende clubs, het belangrijkste is dat de kinderen een leuke en plezierige sportmiddag beleven, maar mocht men toch eens bij een van verenigingen willen gaan kijken kijk dan op www.schoolvoetbalgemeenteepe.nl voor alle adressen binnen de Gemeente Epe.
De clubs zijn inmiddels al weer bezig met de editie van 2011.

<< Home