11-04-09 Regen spelbreker 2e toernooidag.

Ondanks een goede weersverwachting afgelopen woensdag op de 2e dag van het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi was het toch de regen die roet in het eten gooide tijdens het toernooi voor de meisjes uit de groepen 5 en 6.
"We begonnen nog droog maar al snel werd het een natte bedoening", aldus Pieter van Huffelen medeorganisator van het evenement in Wissel. Desondanks werd er door de meisjes toch bijzonder fanatiek gevoetbald en om iedere meter gras gestreden.
Totaal 14 teams waren deze middag aanwezig op het sportpark aan de Ericaweg in Wissel verdeeld over 3 poules.

De winnaars van de 3 poules plaatsten zich voor de kruisfinales.
Daarin versloeg de Zuukerschool het team van de Gildeschool met 2-1. Vervolgens speelde de Gildeschool met 1-1 gelijk tegen de School met de Bijbel uit Oene en won in de laatste kruisfinale de School met de Bijbel van de Zuukerschool met 1-0.
Hierdoor werd aan het einde van de middag de volgende eindstand opgemaakt; eerste met totaal 4 punten de School met de Bijbel uit Oene, tweede met 3 punten de Zuukerschool en een derde plaats voor de Gildeschool met 1 punt.

De prijzen werden uitgereikt door de beste speelster in deze klasse van vorig jaar, Sabine Mosterd van de Zuukerschool uit Epe. Zij mocht de Gerard Berkhoff Wisselbokaal overdragen aan Ilja van Doorm van de Hoge Weerdschool uit Epe.
Zij werd door de scheidsrechters, die iedere wedstrijd de beste speelster aanwezen, uitverkoren als beste in deze poule. Saillant detail is dat Ilja deze prijs 2 jaar geleden ook al in de wacht sleepte, een absoluut talent in de dop dus.
De aanmoedigingsprijs, een ijstaart, ging naar de enthousiaste supporters van de Nieuwe Wisselseschool 1 voor het door hen gemaakte spandoek.

Volgende week, 15 april, spelen de jongens uit de groepen 7 en 8 bij c.s.v. VIOS in Vaassen de wedstrijden in poule A. De winnaar en de nummer 2 van deze koningsklasse mogen beide naar de regiofinales op 6 mei in Epe.
De schaduwelftallen spelen bij SV Vaassen de wedstrijden in poule B.

<< Home