03-05-09 Bijzondere verslaggever Schoolvoetbaltoernooi!

De winnaar van de Gerard Berkhoff bokaal van 2008, Ben-Jan Smit ontpopt zich als sport- verslaggever van het Autoschade de Wilde schoolvoetbaltoernooi.
Zonder dat hem daar om gevraagd was kwam onderstaand verslag van de 12 jarige winnaar van vorig jaar tot ons.
De eerste jaars Havo-leerling van scholengemeenschap de Noordgouw uit Heerde was door de organisatie uitgenodigd om de prijsuitreiking te komen doen en schreef vervolgens onderstaand verslag van het toernooi.

Op woensdag 22 april was op sportpark de Hoge Kamp in Oene het mixtoernooi voor de groepen 5 en 6.
Er deden maar liefst 39 teams mee.
De weersomstandigheden waren prima. De vele supporters zagen de teams strijden in de poules voor een plek in de volgende ronde.

Uiteindelijk stonden in de halve finale de School met de Bijbel uit Oene tegenover de Hoge Weerdschool en De Sprenge Emst tegenover de K. Norelschool.
Beide wedstrijden eindigden in een gelijke stand waarbij strafschoppen bepalend werden.
De Hoge Weerd school en de Sprenge Emst trokken aan het laatste eind en mochten de finale spelen.
Deze werd met 4-0 gewonnen door de Hoge Weerd school waardoor deze de winnaar werd van deze middag.
De school met de Bijbel uit Oene won de troostfinale met 5-0 van de K Norel zodat zij de 3e prijs in ontvangst mochten nemen.

De prijs voor de beste speler werd uitgereikt door de beste speler van vorig jaar, Ben-Jan Smit. Hij mocht de beker overhandigen aan Patrick Krijgsman van de Sprenge Emst.

Een journalist in de notendop waar de voetbalvereniging Oene, hij is daar jeugdlid, in de toekomst nog veel plezier aan kan beleven.

<< Home